január 16, 2017

Vitorlázás

Ha szeretné még érdekesebbé tenni nyaralását, kiváló szórakozás és élmény egy vitorlázás a Balaton keleti medencéjében Füred, Tihany, vagy akár Siófok irányába. 2016 nyarától az “Emese álma” nevű vitorlás és profi kapitánya áll a Káptalan vendégház vendégei és a vitorlázni vágyók rendelkezésére. 

A vitorlás 10 méter hosszú és hajólevele szerint 10 fő befogadására képes. Szalonnal, két hálókabinnal, főzőfülkével és mosdóval rendelkezik, ami akár több napos túrák szervezésére is alkalmassá teszi. A hasonló méretű hajókhoz képest szokatlanul nagy: 6 személyes a napozófedélzete, amely a szalonból egy kijáraton át rövid úton is elérhető, kényelmes fürdőteraszáról fürdőlétra segíti a vízből való kiszállást.

2021-es szezonra vonatkozó ajánlatunk a Káptalan vendégház vendégeinek

Minden kedves vendégünk, aki elő- és utószezonban legalább 3 éjszaka időtartamban szállást foglal a Káptalan vendégházban, térítésmentesen részt vehet egy sétavitorlázáson az “Emese álma” fedélzetén!

Bérleti lehetőségek:

Naponta kétszer (10.30-tól és 16.00 órától) lehetséges sétavitorlázáson részt venni. Ettől eltérő időpontoknál előzetes egyeztetés szükséges. Egész napos vitorlázásra 10.00-16.00 óráig van lehetőség.

   elő- és utószezonban   főszezonban
3 órás sétavitorlázás (9 főre)
45.000 Ft  63.000 Ft
egész napos vitorlázás (9 főre)
72.000 Ft  90.000 Ft

A vitorlás bérlésén kívül – személyenként 7.000,- forintért –  3 órás sétavitorlázásra helyjegy is váltható. A jegyek megváltására – foglaltság függvényében – egészen az indulási időpontot megelőző két óráig van lehetőség.